Bij u thuis

Plaatsing van kozijn, locatie Heukelum [...]

Op zoek naar professioneel en vakkundig gemaakte deuren en kozijnen? Borg Bouw is u graag van diens [...]

In uw woning bent u thuis, ontspant u en geniet u met het gezin. Voor een maximaal leefcomfort heeft uw woning onderhoud nodig of wilt u uitbreiden om nog meer uit uw huis te halen. Daarvoor zoekt u een vertrouwde bouwpartner die u van A tot Z kan voorzien van al het advies en de uitvoer van het werk in en rondom uw woning.

Welkom bij Borg Bouw

Al ruim tien jaar verzorgt Borg Bouw in Gorinchem en de wijde omtrek kwaliteitswerk voor uiteenlopende woningen, appartementen en complexen. Kwaliteitsmaterialen kopen wij door onze goede contacten in de markt voordelig in en garantie op echt vakwerk is vanzelfsprekend.

Of het nu gaat om Timmerwerk, Schilderwerk & Houtreparatie, Alles voor het dak, Deuren, Ramen en Kozijnen of Metselen en Stucwerk, met dit complete pakket aan diensten ontzorgen wij u volledig!

Persoonlijke aandacht en aanpak

Bij Borg Bouw begrijpen wij hoe belangrijk uw thuis voor u is. Daarom denken wij graag mee naar oplossingen die duurzaam zijn zodat de langere onderhoudsintervals u niet alleen werk maar ook geld besparen. Voor elk groot of klein project komen onze experts bij u langs, om uw wensen door te nemen en alles in kaart te brengen en tot een duidelijk en vrijblijvend voorstel te komen.

Krijgen wij van u het vertrouwen? Dan gaan wij volgens een goed besproken planning met minimale overlast aan de slag, zodat u snel geniet van een prachtig resultaat! Bel ons vandaag op 0183-511512 om uw intake in te plannen!