Schilderwerk & Houtreparatie

Houtreparatie, dakkapellen, houtenkozijnen? Borg Bouw voorziet u in alle (ver)bouw behoeften. [...]

Borg Bouw kan ook worden ingeschakeld voor het opknappen van rijksmonumenten. [...]

Voor zakelijke en particuliere klanten en voor verenigingen en complexbeheerders, levert Borg Bouw in Gorinchem en omstreken uitgebreide schildersdiensten voor losse projecten of totaalonderhoud. Scherpe tarieven en transparante offertes zorgen voor duidelijkheid vooraf, kwaliteitswerk voor het genieten van een prachtig resultaat achteraf.

Binnen, Buiten en Houtbehandeling

Borg Bouw schildert al uw objecten, binnen en buiten, met kwaliteitsmaterialen en verf die bestand is tegen alle (weers)omstandigheden. Ook zorgen wij voor houtreparaties als het hout bv. rot bevat, zodat een ondergrond onstaat die er vaak weer tientallen jaren tegenaan kan. Verven, frezen, het maken van nieuwe stijlen of het inbouwen van nieuwe onderdorpels, Borg Bouw ontzorgt volledig!

Kosteloze Intake & Offerte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw aankomende project en wat dit zou gaan kosten? Hebt u vragen over de beste methode en materialen die u voor uw schilderwerk en houtreparatie kunt gebruiken? Neem dan contact op met Borg Bouw! Één van onze specialisten komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs voor een uitgebreide intake en maakt desgewenst een vrijblijvende offerte voor u op.

Plan nu!

Tevreden over ons aanbod? Dan gaan wij graag aan de slag om u toe te voegen aan onze lange lijst van tevreden klanten! Bel ons vandaag nog op 0183-511512 om uw vrijblijvende intake in te plannen!