Voor bedrijven

Volledige badkamer renovatie uitgevoerd door Borg Bouw. [...]

Borg Bouw is er voor uw volledige renovatie behoeften. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijv [...]

Al ruim tien jaar is Borg Bouw voor veel bedrijven een vertrouwd adres voor allerhande constructiewerk in Gorinchem en de wijde omgeving. En niet alleen omdat wij zo’n volledig pakket aan diensten bieden.

Diensten voor bedrijven

Met materieel in eigen beheer en een flexibele planning dragen wij oplossingen aan die een minimale inbreuk op uw werk doen. Dit betekent dat u niet alleen kunt rekenen op kwaliteitswerk tegen scherpe tarieven, maar ook op eenvoud, overzichtelijkheid en een partner die begrijpt hoe te ontzorgen! Dit geldt voor Timmerwerk, Schilderwerk & Houtreparatie, Alles voor het dak, Deuren, Ramen & Kozijnen en Metselen en Stucwerk.

Terugkerend onderhoud

Ook voor terugkerend onderhoud aan uw objecten is Borg Bouw een betrouwbare vaste partner. Over tarieven en facturatie maken wij heldere afspraken, de planning wordt in overleg bepaald en over de uitvoer heeft u geen zorgen. Zo concentreert u zich op uw eigen bedrijfsvoering, terwijl Borg Bouw uw objecten in optimale staat houdt!

Bent u benieuwd wat Borg Bouw voor uw bedrijf kan betekenen? Bel ons dan vandaag op 0183-511512 voor een vrijblijvend intakegesprek!