Alles voor het dak

Borg Bouw is dé partner voor VVE's in het onderhouden van objecten. [...]

Plaatsing van dakkapel, locatie Rhoon [...]

Voor alles dat u aan uw dak wilt doen, belt u Borg Bouw in Gorinchem! Voor bedrijven, particulieren, VVE’s en andere verenigingen en instanties voeren wij al het voorkomende werk aan daken vakkundig en betrouwbaar uit!

(Nood)onderhoud & Reparaties

Hebt u last van een lekkage? Wij vinden de oorsprong en repareren deze direct! Zijn uw dakpannen weggewaaid of hebt u andere stormschade? Zelfs in het weekend staan wij voor u klaar zodat u vannacht weer rustig slaapt! Natuurlijk staan wij ook klaar voor al het periodieke onderhoud dat tijdig kan worden ingepland.

Nieuwbouw & Uitbreidingen

Regelmatig legt Borg Bouw nieuwe dakbedekking aan voor haar klanten, of dit nu een bitumen dakbedekking is of nieuwe dakpannen zijn. Vaak wordt dit ook gecombineerd met een uitbreiding zoals een dakkapel, het vervangen van het loodwerk in een schoorsteen of zinkwerk zoals de nieuwe aanleg of vervanging van goten.

Kosteloze Intake & Offerte

Voor elk bouwproject wilt u vooraf weten wat u kunt verwachten, in termen van financiële investering, doorlooptijden, kwaliteit en garanties. Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, komen de experts van Borg Bouw graag bij u langs voor een kosteloos intakegesprek, waarin al uw wensen en eisen worden besproken. Ook voor noodreparaties kunnen wij dit erg vlot voor u uitvoeren.

Aan de slag

Zodra het plaatje helder is en uw vragen zijn beantwoord, hoeft u ons voorstel alleen te ondertekenen en wij gaan voor u aan de slag. Leun rustig achterover en kijk uit naar het resultaat, Borg Bouw regelt het! Belt u ons op 0183-511512 voor uw kosteloze intakegesprek?