Deuren, Ramen & Kozijnen

Ook voor al uw glaswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand kunt u rekenen op de experti [...]

Op maat gemaakte kozijnen met openslaande deuren. Borg Bouw is uw totaal leverancier op het gebied v [...]

Borg Bouw is uw betrouwbare adres voor al het werk dat u aan deuren, ramen en kozijnen wilt laten uitvoeren! Bij u thuis, voor bedrijven, de VVE en meer, kunt u rekenen op betrouwbaar en betaalbaar vakwerk dat jaren meegaat!

Deuren & Ramen

In voorbereiding op bijvoorbeeld schilderwerk meten en verhelpen wij zo nodig de omtrekspeling zodat alles weer goed sluit. Wilt u geheel nieuwe deuren en ramen? Dan zorgt Borg Bouw voor een heldere keuze uit verschillende opties en kopen wij alle materialen voordelig voor u in. Natuurlijk verzorgen wij ook al het hang- en sluitwerk, desgewenst met Politiekeurmerk, zodat u bespaart op uw verzekering!

Kozijnen

Ook als het op kozijnen aankomt zijn wij u volledig van dienst, van klein onderhoud tot het volledig verwijderen van uw oude kozijnen en het inbouwen van nieuwe (houten of kunststof) kozijnen met enkel of dubbelglas, zodat deze weer decennia lang meegaan. De projectplanning stellen wij natuurlijk zorgvuldig met u samen, zodat u minimale overlast hebt en snel kunt genieten van uw vernieuwde woning of locatie!

Kosteloze Intake & Offerte

Neem vandaag nog contact op met Borg Bouw voor een kosteloos intakegesprek waarin al uw eisen en wensen worden besproken. Desgewenst zetten wij dit om in een transparant en aantrekkelijk voorstel. Tevreden? Dan gaan wij voor u aan de slag. Belt u ons vandaag nog op 0183-511512, wij staan klaar om u van dienst te zijn!