Metselen & Stucwerk

Kamer herindeling & stucwerk verzorgt door Borg Bouw. [...]

Herstel van knip - en voegwerk bij woning te Heukelum, uitgevoerd door Borg Bouw [...]

Ook voor metsel- en stuckwerk bent u bij Borg Bouw in Gorinchem aan het goede adres. Voor al het werk dat u thuis, op uw bedrijf en in en om uw complex wilt laten doen, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen!

Metselwerk

Borg Bouw voorziet volledig in alle benodigdheden voor metselwerk. Van het aanleggen van nieuwe muren en constructies, tot het oplossen van vochtproblemen door metselwerk te impregneren. Ook verzorgen wij de selectie en inkoop van alle materialen, zodat u met slechts één partij contact hoeft te onderhouden. Zorgeloos, betrouwbaar, duidelijk en een hoge kwaliteit, dat is Borg Bouw!

Stucwerk

Stucwerk is een precisieklus die door vakmensen moet worden uitgevoerd. Bij Borg Bouw staan meerdere experts voor u klaar, die al het voorkomende stucwerk voor u uitvoeren. Of het nu gaat om raamwerk waarin een muur met een zeer grove ondergrond sausklaar of behangklaar wordt afgemaakt, of bijvoorbeeld de afwerking van gipsplaten. Ook om binnen de juiste omstandigheden de buitenkant van een object te stucadoren staan wij voor u klaar, met eigen mensen en eigen materieel in eigen beheer.

Kosteloze intake & offerte

Wilt u snel en duidelijk weten wat er te gebeuren staat? Borg Bouw komt graag bij u langs om uw werk met u te bespreken en dit om te zetten in transparant voorstel met alle details van belang. Zo weet u exact wat er te gebeuren staat als u Borg Bouw inhuurt: Vakwerk, vlotte doorlooptijden en tarieven die zo scherp zijn als dat hoge kwaliteit toelaat! Belt u ons vandaag op 0183-511512?