Timmerwerk

Totaal onderhoud aan uw pand, volledig verzorgt door Borg Bouw. [...]

Volledige badkamer renovatie uitgevoerd door Borg Bouw. [...]

Borg Bouw levert al ruim tien jaar uitstekende kwaliteit in timmerwerk in Gorinchem en omstreken. In deze brede discipline rekent u op onze vakmensen die een prachtig dak, schutting, dakkapel, dakraam, aanbouw, wand, plafond, vloer of nog veel meer vakwerk professioneel timmeren; natuurlijk met uitgebreide garanties zodat u zorgeloos van het resultaat geniet!

Soorten hout

Een belangrijke keuze voor goed timmerwerk is de houtsoort. Kiest u voor hardhout dat extra lang meegaat, of is bijvoorbeeld beukenhout een slimmere en voordeligere keuze? De specialisten van Borg Bouw adviseren u al vanaf de allereerste stap, ook rekening houdend met de nabehandelingen zoals verven, om zo binnen een vriendelijk budget tot een prachtig geheel te komen.

Projectuitvoer

Dankzij een zorgvuldige voorbereiding hoeft u vanaf het moment dat u de opdracht aan Borg Bouw verstrekt, alleen nog maar achterover te leunen en uit te zien naar de afronding van uw project. Afhankelijk van uw wensen en de doorlooptijd gaan tussen de één en vijf medewerkers voor u aan de slag om de theorie naar praktijk om te zetten.

Kosteloze Intake & Offerte

Omdat een goede voorbereiding het halve werk is en u vooraf duidelijkheid wilt, bieden wij altijd een kosteloze intake en offerte aan. Wij bezoeken de werklocatie, bekijken de omstandigheden en gaan met u in gesprek om uw exacte wensen te noteren. Hierna maken wij een projectplan en bijbehorend investeringsoverzicht.

Voldoet dit plaatje aan uw verwachtingen? Dan staan wij natuurlijk klaar om daadwerkelijk voor u aan de slag te gaan! Bent u benieuwd wat Borg Bouw voor u kan doen? Bel ons op 0183-511512 om uw intakegesprek in te plannen!